Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SD card reader problem with OPiZero
#1
Hello! I bought 2 OpiZeros, 1 256MB and other 512MB, the 256MB works fine, but when I want to use the 512MB, the UARTS outputs:

Code:
U-Boot SPL 2016.11-rc3 (Dec 05 2016 - 08:03:56)
DRAM: 512 MiB
Trying to boot from MMC1
MMC: no card present
spl: mmc init failed with error: -123
SPL: failed to boot from all boot devices
### ERROR ### Please RESET the board ###

U-Boot SPL 2016.11-rc3 (Dec 05 2016 - 08:03:56)
DRAM: 512 MiB
Trying to boot from MMC1
MMC: no card present
spl: mmc init failed with error: -123
SPL: failed to boot from all boot devices
### ERROR ### Please RESET the board ###

U-Boot SPL 2016.09-armbian (Oct 23 2016 - 17:08:22)
DRAM: 512 MiB
Failed to set core voltage! Can't set CPU frequency
Trying to boot from MMC1
MMC: no card present
spl: mmc init failed with error: -123
SPL: failed to boot from all boot devices
### ERROR ### Please RESET the board ###

U-Boot SPL 2016.11-rc3 (Dec 05 2016 - 08:03:56)
DRAM: 512 MiB
Trying to boot from MMC1
MMC: no card present
spl: mmc init failed with error: -123
SPL: failed to boot from all boot devices
### ERROR ### Please RESET the board ###


As you may see, I have changed 4 SD cards, changed versions, everything. It just refuses to boot. The 256MB works with every SD card.

Any ideas?
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  PC+ Booting problem OldBikerPete 0 112 09-25-2017, 10:51 AM
Last Post: OldBikerPete

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)