Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KODI NO AUDIO
#1
Hello,
Retrorange Pi 4.0.1 all works good but completely no sound on KODI trough 3.5 Jack. I use duplicate asound.conf suggested from armbian forum but nothing, on game and menu sound works good. Kodi 17.4 Krypton. Suggestions?How to fix? Thank you...Orange Pi Plus2
Reply
#2
use our own solution for this in EmulationStation - RetroPie - RetrOrangePi - Audio/Video Selector
(i just tested and works out of the box, you will probably have to revert to default settings if it does not)
Reply
#3
Thank you!I Reinstalled sistem ( update from 3.0 its a bit heavy XD ) for revert original settings, go to selector and BAM! now work completely!!Thank you!Fully 4.0.1
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Kodi videos wont play DeJaVu 29 10,539 07-06-2019, 02:44 PM
Last Post: cmexonat
Bug BananaPi M2+ Plus Multiple Audio Errors and Shutdown Problems caioandrade 4 1,438 07-25-2018, 06:25 PM
Last Post: caioandrade
  how to remove kodi from ropi 4.1? Garrafinha 2 1,529 04-20-2018, 07:26 PM
Last Post: Garrafinha
  Wifi connect and default Kodi martin5504 5 2,638 03-22-2018, 06:03 PM
Last Post: alexkidd
  HDMI CEC not working in kodi haze333 1 1,700 02-20-2018, 10:52 AM
Last Post: alexkidd
  How to uninstall Kodi? aserdaqw 4 2,835 01-10-2018, 08:53 PM
Last Post: alexkidd
  kodi keyboard non us keiser1080 0 1,010 01-01-2018, 10:44 PM
Last Post: keiser1080
  Kodi : videos not playing tyrell 12 8,688 01-01-2018, 09:26 PM
Last Post: keiser1080
  how to install inputstream.adaptive kodi 17.4 sacy 0 1,680 12-27-2017, 12:03 PM
Last Post: sacy
  Orange Pi Zero Kodi Not Working after 4.0 Update infex 7 5,496 12-14-2017, 11:22 AM
Last Post: alexkidd

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)