Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
+ Start UAe4ARM doesn´t start
#1
+ Start UAe4ARM does not start, does anyone know the reason?
Reply
#2
what does Runcommand Log (from RetroPie section) says?

Was there any update from source in this case?
Reply
#3
(07-11-2018, 11:23 AM)alexkidd Wrote: what does Runcommand Log (from RetroPie section) says?

Was there any update from source in this case?

I did the upgrade and apparently got the launcher to work

How do I leave Full Screen?


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#4
Uae4ARM uses X11 and it's not scalable.
If our changes to the code are still there, change resolution to 720p instead of 1080p. There is no fix as it is. We're working to use the framebuffer so scaling works.
Reply
#5
(07-12-2018, 12:23 AM)alexkidd Wrote: Uae4ARM uses X11 and it's not scalable.
If our changes to the code are still there, change resolution to 720p instead of 1080p. There is no fix as it is. We're working to use the framebuffer so scaling works.

Administrator, is WHDLoad working on emulationsatiom?
Reply
#6
yes, but not for individual games afaik, something like this:



you're able to run whdload workbench from emulationstation after properly creating a configuration in uae4arm, copying to amiga roms folder and adding .uae extension to es_systems.cfg so it can be detected. Configs are saved to /opt/retropie/emulators/uae4arm/conf
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Emulationstation does not start svj3ist 4 371 06-23-2018, 04:40 PM
Last Post: svj3ist
  Uae4Arm Lamerjack 13 2,977 01-17-2018, 04:13 PM
Last Post: alexkidd
  Help! DosBox: the system hang up when I start keymapper starxxx 6 1,237 01-10-2018, 05:59 PM
Last Post: starxxx
  Orange Pi One fails to start. ps1x 0 437 12-24-2017, 10:48 PM
Last Post: ps1x
  Uae4arm : some bugs tyrell 4 1,113 12-17-2017, 09:28 PM
Last Post: alexkidd
  WiFi doesn't work on ROPi OPi PC+ USB dongle zachxa 5 1,645 12-11-2017, 12:11 AM
Last Post: alexkidd
  Error when i start ropi on tv Raziello 4 1,399 12-09-2017, 09:35 PM
Last Post: Raziello
  UAE4ARM: Black Screen after config mczero 11 3,133 12-03-2017, 07:01 PM
Last Post: mczero

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)