Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Having issues writing 4.2 full to ntsc opizero
#1
I've used etcher the win32 writer and even tried using the rasp card imager and tried dd in armbian.
Still had no luck. All writes went through with no errors.
I used this link to help with dd. http://www.microdev.it/wp/en/2016/07/11/...-in-linux/
Still after all writes it doesn't boot I get the lights from the ether net port to come on but do not blink as well as the led near the power port.
I get no video from any of the tries I went through to write the image has anyone else had issues with there orange pi zero. The only other conclusion I can come up with is the writes were just fine it was just the video cable that might have went bad since there not the best of quality. However I was hoping someone could possibly be having the same issue. I did try the 4.2 slim a week back and it booted just fine. I'm going to be redownloadin it later this week to see if the slim version still works at that time I can only conclude is there's an issue with the image I downloaded. But very unlikely since I extracted it fine with no errors. Which I assumed meant there was no problem with the data. Any help would be great.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Psp issues Merlin3D 3 1,057 11-03-2018, 10:22 AM
Last Post: alexkidd
  Burned 4.1 ntsc Merlin3D 2 722 11-03-2018, 03:53 AM
Last Post: Merlin3D
  4.2 full issue No Sound through desktop Merlin3D 2 958 09-11-2018, 02:59 AM
Last Post: Merlin3D
  Change to AV NTSC output in RetrOrangePi 4.1 bloper 1 2,151 11-30-2017, 07:26 PM
Last Post: alexkidd

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)