Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Solved] Broken system start (boot)
#11
(10-03-2018, 01:46 PM)alexkidd Wrote: recheck your steps, i ve just tried the same and the fetched sources dont include OpenELEC on the GUI, remember to build and install, if you're not updating from the retropie-setup


RESOLVED!! I had not modified the compiler well and had not saved the change of the word "full" correctly !!

I already have the start menu well, without the openelec option, and the ES scraper also works !!!

thank you
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  No background music on boot. patchmagic 0 41 12-07-2018, 11:46 AM
Last Post: patchmagic
  [solved] Opi PC load ES but freezze RinDim 2 160 11-11-2018, 06:19 AM
Last Post: RinDim
  [solved] Doubt with PSP emulator of libretro laguna 3 340 11-10-2018, 06:18 PM
Last Post: retux
Exclamation [solved]Problem with the video in gamelist view style retux 4 284 10-28-2018, 02:00 PM
Last Post: retux
Photo emulationstation does not start rtokuda 3 247 10-27-2018, 07:23 PM
Last Post: alexkidd
  After try Translate option emulationstation don't start caioandrade 2 216 10-11-2018, 09:36 PM
Last Post: caioandrade
  [solved] FFMPEG drivers for recording gameplays on retroarch laguna 6 322 10-11-2018, 04:01 PM
Last Post: laguna
  How to expand system to fit 64gb sd card? genzi0401 2 303 10-10-2018, 10:41 PM
Last Post: genzi0401
  Opi-zero h2 Ropi 4.2 full kodi don't start jimlee32 13 476 10-06-2018, 09:34 PM
Last Post: alexkidd
  [solved] Compile a core of libretro to a specific commit version laguna 6 345 10-03-2018, 08:23 PM
Last Post: laguna

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)