Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[solved] ES Scraper function does not work
#1
Sad 
Hello,

I recently updated ES from the source, which, among other things, caused the options of the start menu to change a bit, for example.

Regardless of those problems that I have already corrected, it seems that I have another problem that I am not able to solve on my own. It turns out that the scraper built in ES does not get data from the "degamesDB" source. When I select scraper, the process starts well, but when it comes to getting covers from the source, it indicates that it does not find anything, for any game.

Note that I usually use the Steven Selph's scraper, but after that I always use the ES scraper to solve the few games Steven Selph's leaves without a cover.

Please, any solution contribution is welcome, thank you very much !!!!! Shy
Reply
#2
the suggestion for now is stick with the stock version, which is an updated branch, with new ES API. So we have to merge the code soon, not fixable now.
Reply
#3
(09-28-2018, 12:49 AM)alexkidd Wrote: the suggestion for now is stick with the stock version, which is an updated branch, with new ES API. So we have to merge the code soon, not fixable now.

Ok thanks!!!
Reply
#4
(09-28-2018, 12:49 AM)alexkidd Wrote: the suggestion for now is stick with the stock version, which is an updated branch, with new ES API. So we have to merge the code soon, not fixable now.


For what it's worth, this is the error message I get when I try to scraper from ES:


[Image: IMG_20180927_205043_HHT.jpg]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Scraper.... Again... luckithroe 5 792 05-17-2019, 02:42 AM
Last Post: luckithroe
  Scraper luckithroe 4 662 05-06-2019, 03:12 AM
Last Post: luckithroe
  Another Scraper Question Broos-E 3 964 04-06-2019, 07:19 PM
Last Post: dee098
  I Updated PPSSPP and now it does'nt work HnAw 13 2,782 03-07-2019, 02:30 PM
Last Post: HnAw
  Doom port don't work niarbagem 5 1,068 02-08-2019, 02:10 PM
Last Post: niarbagem
  [Solved] Broken system start (boot) laguna 12 4,621 01-28-2019, 10:45 AM
Last Post: alexkidd
  [SOLVED] USB causes issue at boot effelle 3 1,165 12-14-2018, 11:51 PM
Last Post: effelle
  Insert a snap of an emulator by hand, without doing the scraper cyborg 2 1,123 11-18-2018, 09:06 PM
Last Post: cyborg
  Dualshock 3 not work in games (OPi PC) RinDim 2 1,135 11-11-2018, 03:55 PM
Last Post: RinDim
  [solved] Opi PC load ES but freezze RinDim 2 960 11-11-2018, 06:19 AM
Last Post: RinDim

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)